בדיחות קרש
-
פלוני: "אני לא יכול להירדם אחרי כוס קפה".
אלמוני: "אצלי זה בדיוק הפוך, אני לא יכול לשתות קפה אחרי שאני נרדם".שני עלים יושבים על ענף. פתאום רואים שצומח עלה נוסף.
"מי אתה?"
"אני עלה חדש"
לקרוא במבטא רוסיאם מישהו רכב על סוס ועזב, אז הוא פרש או לא?
קיבלת משכורת? כל השאר זה בונוס.
יש לי המון בדיחות על אבטלה, אבל אף אחת מהן לא עובדת.
האם למי שעובד במפעל לספרי קודש יש מדי יום סידורים?
אנשים נעלמים בתוכו. לכן קוראים לזה – פוף.
סוכן ביטוח בודק כל לילה שהילדים שלו מכוסים?
מה עושים הגויים כשהם ישנים? נוכרים.
באיסטנבול לא סוגרים דלתות, הם טורקים.
-
כרובית וגזר ערכו קרב עד המוות.
כשהגזר עמד להפסיד הוא התחנן לחייו, אך הכרובית אינה חסה.איך מארק צוקרברג מתנקם? סוגר חשבון.
אם פנו אליי מגבעתי, כפיר וגולני, זה אומר שקיבלתי הצעות מחי"ר?
סבא קרוקודיל אמר לסבתא קרוקודילה: "את באה לבקר ת'נינים?"
שלאלה שהדליקו את המנורה קוראים מכבים.
קצת מוזר לראות ראש משפחת פשע תובע, חשבתי שהם יודעים לסחוט.
הבוקר קניתי במאפייה קרואסון ובורקס. הקרואסון לא היה טעים אבל הבורקס פיצה.
שניצל וסטייק מתווכחים מי מהם יותר עשיר, ואז בא הבשר הטחון.
-
לוי
-
ראש העיר נכנס לבית משוגעים ורואה את כל המשוגעים יושבים במעגל אחד ענק ואומרים כל מיני מספרים וצוחקים, אחד אומר: 45 וכולם צוחקים השני אומר: 13 וכולם צוחקים וכן הלאה. ראש המועצה שואל אותם - מה זה? ומשוגע אחד עונה לו: החלטנו שבמקום שנספר כל פעם את הבדיחה נאמר את המספר וכולם יזכרו בה ויצחקו
איך קוראים לאוגר דתי? שומר נסורת!
אני כל כך טוב בלישון שאני עושה זאת בעיניים עצומות
אנייה עם 99 אנשים התהפכה. כמה אנשים נשארו? 66
ילד אומר לאביו: נראה לי שאני אלרגי לתה, כי כל פעם שאני שותה תה כואבת לי העין. האבא: בפעם הבאה תוציא את הכפית.
מדען אחד ניסה ליצור פצצה אטומית. הניסוי שלו יצא פצצה...
-
באמצע טיסה דיילת לקחה את הרמקול והודיעה לנוסעים "נוסעים יקרים נשרפו לנו הכנפיים !" כולם נלחצו והדיילת ממשיכה "נשאר רק שניצלים !!!!"
השנה החלטתי שאני לא נוגע בסופגניות!!! אז אחי החזיק ואני נגסתי
פעם בדיחה נכנסה למספרה ושאלה: אתם מספרים בדיחות?
פעם הייתה סירה שיתרסקה ונשאר ממנה תשע קרשים על הסירה היו 10 אנשים כל האנשים תפסו בקרש והאחרון במה תפס?? בקרש של הבדיחה!
מה זה ראשי תיבות בהצלחה? בלי הצצות צדדיות לשולחנות חברי הכיתה!!!
אסיר א' לאסיר ב': למה נכנסת לכלא? אסיר ב': נתתי שוחד אסיר א': ואיך אתה מתכנן לברוח? אסיר ב': לתת שוחד...
אישה אחת הלכה עם בעלה חיים לקניון ואז היא אמרה לבעלה חיים שיחכה לה בחוץ ו בעלה שואל למה? והיא אומרת מה לא ראית את השלט? אין כניסה לבעלי חיים
רק בישראל. כשהמאבטח בודק אותך: מה אני, מחבל?? כשהמאבטח לא בודק אותך: ואם הייתי מחבל???
תגיד לי אתה מכיר את הבדיחה עם הגביע והדף, לא. גם אני לא
תלמיד: הנה החיבור שלי על חלב. מורה: החיבור שלך היה אמור להיות 2 דפים ועשית רק עמוד 1. תלמיד: כי עשיתי על חלב מפוסטר.
-
מה מבפנים אדום ומבחוץ ירוק ומתחיל באות ח'? תשובה חצי אבטיח
פעם דרכתי על נמלה בצחוק, היא לקחה את זה רציני ומתה
למה
לא יכול להיות עורך דין? כי הוא לא יכול לטבוע
איש אחד קנה שני סוסים ורצה להבדיל ביניהם, חיפש וחיפש ולבסוף מצא הבדל עולמי! הסוס השחור גדול בשני סנטימטר מהסוס הלבן
תשאלו קמצן - מה הדבר הכי קשה בעולם יותר מיהלום? הוא יענה לכם - לשלם עבורו...
אשתי בקשה ממני להוריד כביסה. יש לכם מושג מאיזה אתר מורידים?
פעם נסעתי מאחורי אמבולנס מילל לאחר כמה דקות כבתה הסירנה , אני חושב שהבעיה נפטרה
-
שני שודדים גנבו את הנוסחה הסודית של קוקה קולה. הם מסתכלים למטה וראים שכתוב בגדול: קולה זכויות שמורות
קמצן מצווה על בנו ללכת להלוות מהשכנים חלב. הילד חוזר ואומר: אין להם. האבא: נו נו, נצטרך להשתמש בשלנו...
טעיתי רק פעם אחת בחיים שלי. שחשבתי שטעיתי אבל אז התברר שטעיתי
איש אחד רצה להרזות. אמר לו הרופא: תאכל 10 מגשי פיצה בבוקר ובצהרים תאכל עוד 10 מגשים. שאל האיש: ואז הבטן שלי תרד? ענה הרופא: בטח תרד, תרד עד הרצפה!
זה ניראה כמו קלקר זה מריח כמו קלקר והטעם של קלקר מי אני..?? פריכית אורז
אצלנו במשפחה השמות מתחילים באות אלף - אבא, אמא, אחי, אחותי, ואני
מה משותף לשכל ולמשטרה? תשובה: שניהם באים לאחר המעשה.
למה יהודי משיב על כל שאלה בשאלה? תשובה: למה לא?
יהודי פורק עול בא אל המלבי"ם והקניטו בשאלה האם יש היתר לעשן סיגריה בשבת. "מותר בשינוי." השיב המלבי"ם. "כיצד?" התפלא השואל. "עם האש בתוך הפה!" השיב הרב תשובה ניצחת.
מה ההבדל בין איש שנופל מקומה ראשונה בין איש שנופל מקומה עשירית? מקומה עשירית שומעים - אהההההה בוםם. ומקומה ראשונה שומעים - בום אההההההההה.
בשיעור מלאכה כל הבנות עבדו חוץ מילדה אחת שישבה בצד ומחאה כפיים. ניגשה אליה המורה ושאלה: "למה את לא עושה את המלאכה?" ענתה הילדה: " דווקא אני כן עושה, אני עושה מלאכת כפיים"
-
@חד-בדרא אויש הרסת את הבדיחה..
מספרים כך:
ראש העיר נכנס לבית משוגעים ורואה את כל המשוגעים יושבים במעגל אחד ענק ואומרים כל מיני מספרים וצוחקים, אחד אומר: 45 וכולם צוחקים השני אומר: 13 וכולם צוחקים וכן הלאה. ראש המועצה שואל אותם - מה זה? ומשוגע אחד עונה לו: החלטנו שבמקום שנספר כל פעם את הבדיחה נאמר את המספר וכולם יזכרו בה ויצחקו. ראש העיר אמר, אפשר לנסות גם? -בטח. ראש העיר צעק '23' ואף אחד לא צחק. אז הוא שאל אותם 'מה קרה? זה בדיחה לא מצחיקה?' ענו לו, 'לא, זה בדיחה מאד מצחיקה. אבל צריך לדעת איך לספר בדיחה..'