תחרות המעצבים הגדולה
-
שלום לכל היצירתיים והמעצבים המדהימים! אני מתרגש להכריז על תחרות עיצוב מרהיבה, בה הקהל יהיה השופט האולטימטיבי! אם אתה אוהב לעצב, אם העין שלך מחפשת את היופי והיצירתיות, התחרות הזו בדיוק בשבילך. החוקים פשוטים: יצירתיות, אומץ והפתעה. השלב הראשון עומד בפתח והתחרות מחכה לראות את היצירות שלך. זה הזמן להפיק את העיצוב שלך, לשבור גבולות וליצור משהו מרהיב. בכדי להשתתף, פשוט שתשלח כאן את העיצוב שלך, והקהל ישפוט בסקר מה העיצוב הטוב ביותר. הזוכה יזכה ב100 מוניטין
אז מה צריך לעשות? - מעצבים, שולחים כאן, ו(אולי) זוכים.
️ מה הכללים? - טוב, אין באמת כללים אפשר לעצב מה שרוצים באיזה סגנון שרוצים אבל זה צריך לעמוד ב2 כללים
️ תעשה ולא מן העשוי - העיצוב צריך להיות בלעדי לתחרות לא הכנתי כבר אז על הדרך אני אשלח
️ עיצוב חסידי - העיצוב צריך להיות חסידי ובלי בעיות הלכתיות (וכמובן בעיות צניעות)
כמה מקבלים? - העיצוב הזוכה יזכה את יוצרו ב100 מוניטין - שווה להתאמץ.
-
אגב אם אני לא טועה זו תחרות העיצוב הראשונה שמאשרת ואף ממליצה להשתמש בכליי ai ככלי עזר לעיצוב
-
אני כבר מתחיל...
-
יפה
נשמע מעניין -

-
-
גם אני משתתף. לאחר מחשבה החלטתי לעצב לוגו ולא פוסטר כי פוסטר כולם יעצבו אבל לוגו לא אז לקחתי את האתגר
-
עד מתי התחרות?
-
@שלוימי-פרסמן אני עוד לא יודע אבל עדיף לשלוח כמה שיותר מהר כדי שכשיצרו את הסקר העיצוב שלך כבר יהיה
-
@חד-בדרא כתב בתחרות המעצבים הגדולה:
גם אני משתתף. לאחר מחשבה החלטתי לעצב לוגו ולא פוסטר כי פוסטר כולם יעצבו אבל לוגו לא אז לקחתי את האתגר
אני יודע באיזה פונט השתמשת
-
אפשר לשלוח כמה עיצובים?
-
@יוסי-ביסטריצקי כן, אבל כמובן רק בלעדיים לתחרות
-
טוב לדעת
-
פוסט זה נמחק! -
אבל צריך משהו חדש!
-
@יוסי-ביסטריצקי בשם או בסלוגן?